Zachwyć się wiśnią!

Wiśniowy baton zawiera aż 6% błonnika i jest naszą propozycją na pyszną i zdrową przekąskę dla aktywnych. Nie zawiera dodatku tłuszczu i soli. Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 35 kcal! Liofilizowany baton wiśniowy to produkt bezglutenowy , zawierający polifenole o właściwościach antyoksydacyjnych.

Wiśnie są także źródłem żelaza, miedzi, sodu, manganu, potasu, fosforu i wapnia, dzięki czemu:

  • działają terapeutycznie, przeciwzapalnie i antybakteryjnie
  • spowalniają procesy starzenia
  • pobudzają przemianę materii
  • wzmacniają pracę mięśnia sercowego i zapobiegają chorobom krążenia
  • regulują gospodarkę kwasowo-zasadową w organizmie

Spróbuj lekkich batoników, mieszanek i przekąsek

Ciesz się najwyższą jakością i wspaniałym smakiem produktów tworzonych z owoców liofilizowanych.

Odkryj swojego Fruppa:

Proces liofilizacji

Jak tworzymy nasze produkty krok po kroku

Świeże owoce zostają zamrożone w temperaturze -18°C
Starannie badamy owoce w naszym dziale jakości
Przygotowujemy produkt, układamy na specjalne tacki i domrażamy do -50°C
Liofilizujemy produkt, a następnie badamy go, pakujemy i wysyłamy do klienta
Dzięki procesowi liofilizacji nasze produkty zachowują zdecydowaną większość witamin i wartości odżywczych zawartych w świeżych owocach!

Ten serwis używa cookies i podobnych technologii.

Brak zmiany ustawienia przeglądarki oznacza zgodę na to. Czytaj więcej…

Zrozumiałem

Zachwyć się wiśnią!

Wiśniowy baton zawiera aż 6% błonnika i jest naszą propozycją na pyszną i zdrową przekąskę dla aktywnych. Nie zawiera dodatku tłuszczu i soli. Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 35 kcal! Liofilizowany baton wiśniowy to produkt bezglutenowy , zawierający polifenole o właściwościach antyoksydacyjnych.

Wiśnie są także źródłem żelaza, miedzi, sodu, manganu, potasu, fosforu i wapnia, dzięki czemu:

  • działają terapeutycznie, przeciwzapalnie i antybakteryjnie
  • spowalniają procesy starzenia
  • pobudzają przemianę materii
  • wzmacniają pracę mięśnia sercowego i zapobiegają chorobom krążenia
  • regulują gospodarkę kwasowo-zasadową w organizmie

Spróbuj lekkich batoników, mieszanek i przekąsek

Ciesz się najwyższą jakością i wspaniałym smakiem produktów tworzonych z owoców liofilizowanych.

Odkryj swojego Fruppa:

Proces liofilizacji

Jak tworzymy nasze produkty krok po kroku

Świeże owoce zostają zamrożone w temperaturze -18°C
Starannie badamy owoce w naszym dziale jakości
Przygotowujemy produkt, układamy na specjalne tacki i domrażamy do -50°C
Liofilizujemy produkt, a następnie badamy go, pakujemy i wysyłamy do klienta
Dzięki procesowi liofilizacji nasze produkty zachowują zdecydowaną większość witamin i wartości odżywczych zawartych w świeżych owocach!